Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın kapıları kullanma kayranına bakarak, rengine için ya da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan mostra sınıflandırması adidaki gibidir

İzolasyonlu Yangın Baplarımız dek olduğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek derunin kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Dairesel tasavvur, basamak izini en aza indirirken vergili dikey harekete icazet verir ve bu da onu hem konut hem bile ticari binalar bağırsakin ameliye bir kanunlar haline getirir.

Satın almış olduğunız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz muhtevain her devran yol servis, hizmet ve tamirat alışverişlemleri tarafımızca bünyelabilmektedir. Kullanma maksadını hafız yangın kapısı modellerimiz siz değerli üyelerimizin uzun yıllar onlardan faydalanmanızı esenlayacaktır.

Yangın bapsı acil çıkış için kullanılacaksa o vakit lüzumlu koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

ürkü amerikan bar yardımıyla karınerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı dosdoğru iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış konstrüksiyonlabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en onat yükselmek politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Yaşamsal önem haiz bu mevzuda kapı arayan müşterilar ucuz kapı sattığını argüman eden kişilerle alınlaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede verimsiz olacağı gibi ortamda oluşacak zehirli doğal gazın yayılmasına da gerelti olamayacaktır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Kapısı Infaz Amacı Yangın kapılarının üretim amacı kişioğlu sağlamlığını koruyup yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Müstevi şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir dokuması vardır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı bapya verilen isimdir.

Yerel itfaiye yetkilileri ve çatı denetçileri, yangın merdiveni maksatını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Tasarın tüm regülatör gereklilikleri önladığından ve güvenli bir boşaltma rotası katkısızlamada Yangın Merdiveni Kapısı aktif başüstüneğundan tehlikesiz olurlar.

Bapnın güzel duyu yapısı ve gönül edilen aksesuarların kullanımı yükselmekı duraksız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page